.

.

Monday, May 9, 2011

Cik Gold dirisik??

** entry tak dak gambaq

2hb Mei lepas
masa mood cuti ari pekerja tak abeh lagi
En. Gold bawak rombongan famili dia datang umah dengan 2 bijik keta, penuh umah..umah lak kecik

tak tau la nak klasifikasikan kedatangan depa ni apa..tapi cik gold rasa ini la merisik kan??

datang berbincang bila nak tunang..
kena syarahan agama skit-skit

hehehe...

memang tak dak preparation pon untuk sambut depa ni

ya la, kol 2 petang baru sms cakap famili nak datang
last-last menu ari tu hanya goreng pisang dan nescafe tarik la - cik gold buat ye, bukan beli!

punya la tak prepare sampai gambaq pon tak sempat amik

cik gold pon hanya pkai tshirt dan sluaq track ja
kalau ikut ati nak gak wat proper, cam pakai baju kurung ka..ni tak sempat

tak pa la nak wat cam na.hehe

kalau ikutkan ati memang cuak la..tak tau cam na nak tunang nanti

harap apa yang dirancang akan berjalan dengan lancar, walaupon dah nampak banyak kepayahan yang terpaksa kami tempuhi untuk bersatu = (





1 comment:

  1. Salam.
    Datang visit sini..dan baca entri :) nice blog~
    Sudi2 la visit me @ frommetoyou eh..arigatou..(^____^)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails