.

.

Thursday, November 17, 2011

Akibat gatai tangan!


Blog ini dah jadi tak berapa betol sebab cik gold cuba ubah background dia.
segala bloglist, shoutmix dan beberapa lagi widget ilang ( sapa suruh gatai tangan sangat kan??)
sebab tak save template lama

dah jadi kelam kabut dah blog ni

cik gold akan start balik wat bloglist baru terutama bloglist B2B
rugi woo, kalau tak dapat baca update dari B2B yang lain

right now, cik gold sedang menunggu kepulangan en. gold tersayang yang bercuti dengan famili dia kat surabaya
dengan cita demam sebab perbezaan suhu di surabaya dan gunung bromo yang melampau

satu terlalu panas dan satu terlalu sejuk

malam ni dia akan balik, dan dengar kabarnya akan terus ke Penang untuk outstation.huhu...
bila kita nak pi beli kain ni ling...??
tak siap la baju den nanti..


dan untuk malam ni, mari kita doakan agar Harimau Malaya dapat tewaskan sang Garuda di Indonesia sana.
kalau menang mana la kita tau kot-kot dapat cuti kan??
amin..


6 comments:

  1. hahaha tu la gatai! patot nampak lain je blog ni hehehe...

    ReplyDelete
  2. xpe cik gold, slow2 la betulkan balik blog ok. chaiyok2. mesti xsabar nak jumpe en.gold kan :p

    ReplyDelete
  3. nurkaloi : aauummm balik.hehe
    panadol : huhu..memang nyesal gila ni.sapa sruh gatai kan?hehe
    lalinkfifa : rindu..tapi mcm x jumpa ja...dia mgkin akan ke penang terus.huhu

    ReplyDelete
  4. hye, salam kenalan, kite b2b from selangor, mari exchange link

    http://epagroove.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ex b2b here
    http://wailinthelifestyle.blogspot.com

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails