.

.

Sunday, September 27, 2015

Dengan Reebok, anda Sihat dan Bergaya

*Sponsored Post

Sekarang ni, semua orang berlumba-lumba nak jaga kesihatan.
pada  hujung minggu, semua taman penuh,
ada yang jogging, berbasikal, bermain bola, mahu pun hanya ber'evening walk' dengan keluarga.
Nampaknya masyarakat Malaysia dah mula sedar dan mula menjaga kesihatan diri.
Aktiviti seperti ini semestinya akan mengundang peluh.
mana taknya, Malaysia ni kan beriklim panas dan lembap
jadi semestinya kita semua perlu pakaian yang sesuai untuk aktiviti ini.
 


Pernah dengar pakaian sukan jenama Reebok?
Mesti penah punya ni, MG dari kecik dulu pon dah dengar nama ni.
Sememangnya satu jenama yang menjadi impian untuk dipakai jugalah dulu.
tapi dulu tak pernah dapat jenama Reebok ni sebab tak mampu
Jadi sekarang MG dah berkerjaya, jadi semestinya jenama Reebok menjadi pilihan MG ketika bersukan dan beriadah.hehe..

Macam jenama yang lain jugak, Reebok menawarkan rangkaian barangan sukan yang lengkap dari pakaian ke kasut sukan, peralatan sukan sampailah ke aksesori sukan seperti beg dan botol air. Wah ini sudah baguskan, baru la lengkap dari hujung rambut ke hujung kaki kita dapat bergaya dengan jenama tersohor ini. Jenama Reebok juga telah menjadi penaja rasmi bagi beberapa pasukan antarabangsa seperti Liverpool dari tahun 1996 hingga tahun 2006. Lama jugak tu memang besar pengaruh Reebok ni di dunia sukan antarabangsa.

Kalau dari segi keselesaan, jenama Reebok la juaranya, ini kerana jenama ini dihasilkan dari material yang berkualiti dan menyerap peluh. Jenama Reebok ditubuhkan pada tahum1895 di England dan kemudiannya bernaung pula di bawah jenama besar Adidas pada tahun 2005 . Kalau di kira sudah hampir 120 tahun jenama ini sudah ditubuhkan, satu jenama ni kalau bertahan lama, sememangnya jenama ni ialah jenama yang bermutu tinggi dan selesa kan.
Tapi orang sekarang ni tak hanya memilih untuk selesa sahaja kan, pakaian tu juga haruslah trendy dan up to date. Time bersukan nilah time untuk berselfie bagai, nak update status di Facebook, Instagram dan Moment Weechat, jadi pakaian yang di pakai juga harus ada elemen 'ready to selfie'. hehehe..Jangan tak tahu koleksi pakaian sukan Reebok ini jugak boleh digayakan sebagai pakaian kasual di hujung minggu dan bila membeli belah. Membeli belah memang memerlukan masa yang lama bagi setiap wanita, jadi mengapa perlu pakai pakaian yang tak selesa dan mengganggu mood shopping anda. hehe..Selain koleksi pakaian seperti t-shirt dan singlet, Reebok juga menyediakan koleksi seluar sukan yang amat selesa dipakai. Reebok juga turut menawarkan koleksi kasut sukan dengan pelbagai warna yang menarik yang berupaya melancarkan lagi aktiviti sukan anda dan tidak memberikan kesakitan pada kaki.
Wow, cuba tengok rekaan dan corak pada botol air, beg dan rangkaian Reebok ni, sememangnya cun habis. Sememangnya kalau dari segi harga juga, jenama Reebok jatuh dalam kategori mampu milik dan setanding dengan harga barangan sukan dari jenama lain. Jadi apa tunggu lagi dapatkan barangan Reebok sekarang . MG pon nak dapatkan barangan jenama ini, barulah dapat beriadah dengan yakin kan.hehe

 
Sekarang ni Zalora pon ada jual tau barangan Reebok ni..hah kan senang tak payah nak buang peluh dan cari parking bagai. Kita terjah ja website Zalora atau ke link ni Reebok Malaysia. Happy Shooping ya

bye!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails