.

.

Wednesday, January 25, 2012

Idea Baju Nikah

Assalamualaikum..

sekarang cik gold tengah mencari idea-idea untuk baju nikah
baju kenduri ke dua-dua belah pihak lak akan di sewa...tak mampu la nak DIY untuk semua skali
lagi pon untuk kendurikan kn wat yang glamer-glemer skit
mana la kita reti kan
peranacangan awal nak wat jubah moden kain chiffon
cik gold memang suka sangat dengan kain ni, jadi akan pilih kain ni gak la untuk baju nikah

untuk detailing lak, masik pikir-pikir lagi ni nak wat cam na,
sama ada guna lace jugak sambil jahit manik banyak-banyak cam ni

cantikkan manik dia? tingin nak jahit cam ni, tak pa cik gold nak try gak cari cam na orang wat manik cam tu...
crumble ka nama dia? tah...cik gold pon tak tau.hehe...


idea kedua nak guna fabric flower..ala dah ramai dah gunakan? cik gold pon tiru ja dari blogger yang lain

sumber gambaq

kalau leh cik gold nak cam crumble di atas la...lagi cantik.tapi nak watnya tu tak tau lagi..

tapi untuk baju mak dan adik-adik puan, akan guna fabric flower untuk depa..kak depa akan watkan..

tak tau la sempat ke tak...ticker kat sebelah ni pon tunjuk masa lagi 4 bulan ni.hehe...

doakan cik gold berjaya ye!



3 comments:

  1. saya suka jugak dengan crumble bead! cantik~

    ReplyDelete
  2. tu la...cik gold rasa nak wat yang pilihan pertama tu.hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails