.

.

Wednesday, January 4, 2012

Trip tak jadi

sedih ni...tingin sangat nak pi surabaya nak pi tengok gunung bromo yang cantik tu
tapi tak jadi
dah beli tiket masa promosi ari tu untuk 2 orang pi balik rm150
tarikh dia esok la 6/1/12

kalau nak dikiutkan boleh ja pi
dah wat preparation pon
tapi bila dok semeja ngan en. gold
dah bincang-bincang

better tak yah pi...bukan sebab pa, tapi sebab duit la...bukan tak ada duit, bajet memang dah lama simpan
tapi mengenangkan kami akan nikah mungkin pertengahan tahun ni
jadi better rasanya tak yah
duit tu leh simpan untuk topup kenduri ka..atau benda lain

tapi memang rasa ralat sangat la
en. gold x pa la...dia memang dah pi sana november lepas
kita ja la yang tak pi lagi

last-last berjaya menggugut dia untuk bawak gak cik gold ke sana lepas kawin nanti...hehehe
tak pi jaga noo...

*** masih bersedih.huhu....


2 comments:

  1. yeay..simpan duit utk nikah..lepas kawen..boleh pegi :)

    ReplyDelete
  2. ralat gak sbb tiket dah beli.hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails