.

.

Tuesday, February 14, 2012

Honeymoon (2) : Done!!


Berita gembira pepagi ni
hehe..cik gold dah beli tiket honeymoon untuk balik la
dulu masa promosi yang 10 sen tu memang dah beli, tapi untuk pi saja. entry ni
balik tak lagi
memang dok harap promosi kali ni dapat beli untuk balik
harga pon ok, lebih kurang untuk tiket balik..
rasa cam harga tiket bas balik kedah lak harga tiket flight ni...
berbaloi rasanya...hehehe

tak rugi datang awal ke ofis pagi ni

tapi tarikh yang dibeli tu berdekatan dengan tarikh raya haji lak
mintak maaf ye mak ayah...raya haji taun depan kami balik...bukan selalu nak pi honeymoon....hehe

ni kira tiket 2nd honeymoon kot...sebab kami kawin bulan 5 kenduri bulan 6
pi bali ni bulan 10
cam dah tak bapa nak honeymoon ni...ehhe
jadi haruslah memikirkan 1 lagi tempat untuk 1st honeymoon
prefer dalam Malaysia sebab duit kan abeh banyak masa kenduri..huhu
ini lah salah satu sebab kenapa pilih tiket Bali tu bulan 10
sempat menyimpan..hehe

kat mana ye tempat yang menarik untuk honeymoon
tempat yang sejuk la...baru best skit...hehehe


cameron highland??
bukit tinggi??
kundasang??

atau ke tempat yang panas di tepi pantai nun...
best gak kan..leh nyanyi lagu Amelina masa jalan-jalan kat tepi pantai tu...

pasir putih tepi pantai
ombak saling bekejaran
kau lari aku mengejar....
bla bla bla...

siap berjoget lagi.hehe. ----> nak mampos ngan en. gold la kalau berjoget-joget tempat terbuka...dia tu tak bapa nak open minded..hehe
mungkin pi...




perhentian??
tioman ??
langkawi?? --> nama ja org Kedah tak nah pi lagi ni.hehe


5 comments:

  1. cik gold, tiket bali dia jual brp eh dis time around? nk login x dpt2 huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. anis : untuk 2 org, sehala rm130..yg tu unt lowest price..x pa cuba lagi...la ni mmng time sibuk ni.hehe

      Delete
  2. Alaaa bestnya dah booked :)
    Nak honeymoon jugak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ajak la sapa2...leh pi honeymoon...hehe

      Delete
  3. jelesnye tgk cik gold dapat pi bercuti...
    *tengah gigih cari tiket murah g beijing. =)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails