.

.

Wednesday, June 13, 2012

Review #1 : Make Up Akad Nikah


Assalamualaikum

seriusly cik gold rasa cam tak bapa bekenan ngan mekap untuk akad nikah
sebab adik mrs. gold (MG) komplen kata lagi lawa mekap masa tunang ( Gerbang Pelangi, Pokok Sena, Kedah ) dulu
la ni dah guna nama MG sebab tak larat nak taip mrs. gold..hehe
maksudnya bukan tak lawa sangat tapi kurang la lawa...
 apa yang cuba MG cakap ni..hehehe..
lam gambaq nampak cam lawa...kat luaq ja horror skit

dah cuak lam ati...abeh la...huduh la lam gambaq nikah
dah la nikah sekali seumuq idup
masa ni hanya berserah la
dah jadi nak wat cam na

yang menjadi bertambah horror bulu mata tu tak sampai half day dah nak tercabut,
dah la kita tak pakai bulu mata tu...
sah-sah la gam dia tak dak kalau ada leh tempek skit bagi lekat

bila balik ja umah dari kedai mekap terus jumpa mak...
nak mintak pandangan dia sebab dia pengkritik tetap MG
mak kata ok la gak tak la teruk sangat, Tapi dia jugak prefer mekap tunang dulu
terus sejuk ja ati
tu la...masa dulu tak pi wat test mekap

tukang mekap lak kata untuk akad nikah ni dia wat simple-simple ja
mungkin cik gold ni tak sesuai kot mekap simple ni...( tak kan akad nikah nak pakai bulu mata palsu RCW kot kan.hehe...)
sebab masa kenduri yang wat ala arab tu terus rasa cam lawa sangat
dan sangat puas ati ...
nanti cik gold review mekap kenduri lak ye (^_^) 


mari kita tengok gambaq-gambaq ni lu


sesi memakai tudung


sesi menyembur face mist setelah siap mekap



sesi bergaya didepan kamera butik

sesi cuak saat di ijabkabulkan




 sesi bergambaq setelah majlis tamat ( bergambaq sorang laki dah balik...huhu)

untuk perkahwinan ni MG amik pakej complete dari Mr. Sue Beauty & Collection , Pokok Sena, Kedah.
markah untuk mekap nikah ( nikah saja) cik gold bagi 75%
Mekap lain kita review later ye

(^_^)













5 comments:

  1. makeup tunang mmg cntik.. hihi..ni pon lawa je laa

    ReplyDelete
  2. Ha ah la mekap tunang lagi naik hehe. Tapi ok la ni. Yang penting MG berseri seri :)

    ReplyDelete
  3. seri pengantin dh tolong cover MG ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails