.

.

Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya 2012







Assalamualaikum

kini Ramadhan dah hampir ke penghujungnya
terasa cam sedih lak..
sebab tahun ni tak dapat beribadat sepenuhnya
posa pon tak penuh
apa nak wat...ibu mengandung kadang-kadang tak leh posa.huhu..

Malam ni MG dan suami, serta adik dan abang ipar akan bertolak balik ke Kedah
semoga perjalanan kami selamat hendaknya
dan berharap jugak
agar trafik baik-baik saja
harap semua warga kota dah balik pada pagi ni dan semalam
lenggang skit jalan

balik kali ini ada 2 orang driver
si suami dan abangnya
tak la penat sangat si suami
kalau tak dia ja yang drive sampai ke Kedah selalu
MG kan tak reti bawak keta.hehehe...

Di kesempatan ini MG ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN


kepada semua yang mengenali atau yang tak mengenal MG si owner blog picisan ini
raya-raya jugak
jangan sampai pas raya tak dak duit nak makan ye...
bye!

2 comments:

  1. selamat hari raya MG. ampun maaf dipinta!

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya dari fiszah sekeluarga :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails