.

.

Tuesday, July 30, 2013

Checkup 5 bulan



Assalamualaikum

hehe...lama gila tak update..dari sebelum posa
sampai nak raya dah..hehe
tapi kena update gak pasal Umayrah
sebagai kenangan di masa depan
checkup 3 bulan ari tu pon tak cita lagi

pagi tadi pi checkup kat Mediviron Serdang
malas nak tunggu lelama kat KK
nak pi Mesra kat sebelah tu lagi la malas
lagi la lama nak menunggu dia
pi KK sebenaqnya lagi best
depa check detail
timbang sampai kena buang baju pampers bagai
silap ari bulan kena marah sebab berat kurang atau lebih..hehe
tapi sebab lama tu yang malas tu

Jadi ari ni si Umayrah kecik tu pon kena la cucuk
hehe...menangis gak sat
cucuk 3 bulan ari tu tak nangis pon
kali ni doktor tu tak tera kot cucuk
tengok jarum cucuk tu cam tegak ja
bukan ka jarum selalu kena condong?
hehe...MG pon tak tau

muka budak nak kena cucuk


Perkembangan Umayrah

berat : 10 kg
Tinggi : 78 cm
Ukur Lilit Kepala : 45 cm

patut la ayah tak larat nak dukung la ni
dah 10kg dah..ni baru 5 bulan
sementara nak leh jalan tu mau 15-20 kg
jenuh la nak berdukung
graf lam buku pink dia dah exceed ruang putih,dah masuk ruangan pink tu..
maknya la kena wat graf tu dah start pi swasta kan
bab yang lain suma ok
tak dak problem


perkembangan terbaru Umayrah dah boleh meniarap
hehe..tak silap skit nak meniarap la ni
nanti bila dah dapat kaki tak tau la cam na..hehe

# tak upload gambaq la plak..nanti upload lain

3 comments:

  1. sehatnyaaaa umayrah..10kg dah..aqeel 8 bulan baru 9kg..hehe

    ReplyDelete
  2. semangatnya umayrah dh 10kg..
    upload gmbr pls...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails