.

.

Monday, November 1, 2010

EB PREMIUM GOLD SLIMMING FOOT PATCH


ini pulak foot patch yang digunakan untuk slimming ye..kalau anda ada bahagian-bahagian yang agak gempal (perut, paha, pinggul) dan ingin nak kuruskan boleh guna foot patch ini

foot patch ini jugak boleh dilekatkan kat tapak kak cam biasa


foot patch ini bertindak dengan ion lemak akan diserap keluar dan ion herba kan melancarkan peredaran darah



ha...tau tak kenapa selalu sebarang ubat atau bahan yang kita ambil tidak memberikan kesan yang diharap kan??



ini kerana, dalam badan kita terdapat pengumpulan toksin yang banyak (mungkin dari bahan makanan kita) yang akan menghalang sebarang ubat untuk berkesan dengan betol

jadi kita kenalah buang toksin ini dulu

antara kebaikan lain
  • menghilangkan sakit tumit bg orang-orang tua resdung
  • sembelit
  • migrain
  • gout
  • sakit-sakit pinggang
  • dan apa juga sakit melalui konsep refleksologi

foot patch ini akan menarik keluar toksin dari peluh...so,lagi terang warna yang melekat bermaksud lagi banyak toksin yang keluar (warna pada foot patch bergantung kepada herba yang digunakan

  • mesti di simpan di tempat kering dan tak boleh terdedah pd suhu panas @ direct sunlight, juga tak boleh ditinggalkan dalam kereta
  • advisable storage pd suhu 20 darjah celcius (boleh jugak disimpan di dalam peti ais, bhgn dingin, bkn beku)
  • sebelum guna, jgn bukak sealed packaging
  • expired stok baru 2 thn dr tarikh pembuatan adalah mengambil kira faktor ianya disimpan dalam suhu spt recommended

harga sekotak : 26 (20 pcs)
kos penghantaran :rm6 (1-2 kotak)

jika berminat boleh emel sini ya

untuk ke EB DETOX FOOT PATCH (biasa punya-yang tak slimming) klik sini

8 comments:

  1. wah.. cik gold dah jadi usahawan..
    tahniah :)

    ReplyDelete
  2. wah siap promote lagi tue ye... hehehe

    ReplyDelete
  3. aibaks tak sempat2 nak try lagi.. nak cari pun lupe .. hehe

    ReplyDelete
  4. saya dah try...best...bgn pagi rasa ringan jek badan...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails