.

.

Thursday, July 19, 2012

Makan Angin di PD - 2

Assalamualaikum



sambung cita marin
ari ni kami bangun kol 10 lebih ok..ehhehe
sebab sejuk sangat ekon lam bilik
syok tido..hehehe
pas subuh tido terus


bila dah bangun tu, layan tv dulu sebab lambat lagi nak check out
buka astro ada cita Biar mimpi sampai ke bintang
hehehe...orang tak dak astro kat umah
kena la layan dulu
best gak ye cita ni



tak sempat nak abes tengok cita
dah kol 12 nak kena check out dah
dah setel check out cari makan lu
sebab belum sarapan lagi
makan kat tempat marin gak
ari ni makan asam pedas lak..
rasa ok la..



pastu kami dua jalan lagi nak cari pantai yang cantik sementara nak balik
pastu singgah kat satu pantai ni rasa cantik sangat
dia sambung ngan satu pulau kecik nama Pulau Burung..
kat situ baru cantik
lepak kat situ sat
amik gambaq lagi
pastu balik
malas nak tunggu lama takut jem kat highway nanti
ari ahad kan


makan aiskrim kat tepi pantai memang best
tapi aiskrim cepat cayaq
angin kuat






kami laki bini

sekian cita ujung minggu kami laki bini
si suami tu dah suruh bawak tripod tak mau
kan dah kurang gambaq dia..ehhehe

3 comments:

  1. cinta : hehehe gak
    fiszah : ha la..hehe..honeymoon yg betoi bulan 10 ni..honeymoon bertiga.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails