.

.

Sunday, November 11, 2012

Dah beli BreastPump!





Assalamualaikum



amacam ari ni? keja ka?
mesti ramai yang bercutikan...
nasib golongan yang abeh dah cuti tahunan cam ni la
kena mai keja gak..hehe
jalan raya pon tak sesak ari ni...kan best kalau ari-ari tak sesak kan?

kalau entry yang lepas MG cakap nak beli breastpump lak kan
maybe perancangan dia bulan depan
tup-tup, satu ari tu (minggu lepas)
buka fb yang selalu jual barang bebi ni
depa wat sale lak untuk Manual BreastPump Avent
jadinya tak sempat la nak tunggu bulan depan
bulan ni pon dah rembat dah
kalau tak rembat rasa cam rugi lak

dapat harga rm138, ok ka?
hehehe...dalam banyak-banyak dok  cari hat ni la rasa yang paling murah
ada tak yang lagi murah?
jangan bagitau ye..nanti MG rasa menyesal lak beli ni.
barangnya tak sampai lagi pon
mungkin jap lagi sampai
sebab beli pon ari jumaat dah.hehe..
satgi la upload gambaq dia





MG saja beli manual lu
sebab nak tengok hasil susu memberangsangkan ka tak
kalau banyak leh la angkut yang letrik lak kan
tapi rasanya manual pon kita mesti ada satu
sebab takut blackout ka, apa kan



nak cita pasal suplemen lak
kan MG pengguna set pregnant Shaklee
jadi bila masuk bulan ke-5 ni bertambah lak lagi satu jenis iaituOmega Guard
dia dari minyak ikan
dalam ni semua ada la, DHA la, EPA untuk perkembangan otak bayi
ok la dah dapat ni
sebab MG tak minum Anmun atau susu ibu yang lain
sebab tak leh la nak minum susu yang kita bancuh sendiri
tak lalu nak masuk tekak
MG minum susu duchlady biasa ja yang siap lam kotak tu
tapi MG ada amik kapsul calsium dari Shaklee jugak.hehe..
cuma risau bab DHA tu ja
risau gak takut kalau bebi tak dapat khasiat yang sepatutnya untuk perkembangan otaknya
harap bila makan ni bebi dapat menjadi seorang yang bijak pandai ye

Amin..

8 comments:

  1. murah la tu..sbb tqah slalu tengok rm 160 plg murah.. shaklee bagus kan.. tqah nk try tp xtertry lg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. try la..series MG tak rasa penat sangat walaupon pregnant :)

      Delete
  2. Murah dh bp tu..tp ada jumpe lg murah xsmpai 100 brand unimom-mezzo..rmai testimoni ckp brnd ni pun bgus so tgh mnsurvey lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya ka..nanti MG pon nak search review dia :)

      Delete
  3. kalau dah murah, baik rembat je... nanti kalu bln dpn nak beli lg mahai lg rasa nyesal.. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..alhamdulillah..dah berjaya di rembat.hehehe

      Delete
  4. murah kot..heheh..
    shaklee bagos kan..sy pun minum ESP shaklee.kulit pun makin cantik..:P

    ReplyDelete
  5. dlm prancangan nak pakai avent jgk...tgk avent natural yg beru tue ok jgk

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails