.

.

Monday, September 27, 2010

Cikgu Shida?? sapa tu??

video ni cik gold dapat dari youtube..

nak komen ke tak ni??

tak sampai hati nak komen sesama melayu...huhu...

tapi cik gold amat suka kalau anda suma dapat komen bagi pihak cik gold...

hehe...jom layan



ada gak link terus ke page youtube cikgu ni, cam glemer ye...sapa yang suka leh la masuk (^_^)

13 comments:

  1. semalam pun saye buat entry pasal ni..
    bagi saye
    dia sangat terbuka la..
    lagipun tujuan dia untuk
    hiburkan diri sendiri je..
    orang negara luar buat kita tabik..
    orang kita buat pun tabik jugak la..
    lagipun bukan dia berbogel kan????

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. nak release tensen kot.. ramai jugak yg dah buat miming camni..

    ReplyDelete
  3. hahaha.nak terbelalak lalak tngok ekspresi muke dia!

    ReplyDelete
  4. pasti dia ada alasannya yg tersendiri..antaranya dia akan kata "aku x kacau sesiapa kan..utk hiburan diri aku je"

    ReplyDelete
  5. youtube cikgu ni pon dah tak leh tgk dah, dah di blok (+_+)

    ReplyDelete
  6. yg miming lagu yank dari wali tu dia juga ke?

    ReplyDelete
  7. Salam dan selamat pagi pren... Wanzi minta maaf ler tinggal mesej disini.. Sebab tak boleh masuk shoumix kena ban. semoga pren sihat selalu...

    ReplyDelete
  8. tue la angah pun ada dapat video dia errr cikgu nie terlalau excited lo

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails