.

.

Monday, September 6, 2010

Selamat Hari raya..!!


Sempena hari yang baik dan bulan yang baik ni, cik gold ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA DAN MAAF ZAHIR DAN BATIN

jika cik gold terkasar bahasa atau ada yang berkecil hati ngan cik gold
cik gold hanyalah insan biasa yang kadang kadang tak berlapik mulutnya (*_*)

raya ni cik gold cuti dari 7/9/10 - 18/9/10

sepanjang ketidaadaan cik gold ni singgah la slalu ye ke blog ni untuk up kan trafic cik gold ye!!

(^_^)

doakan semoga cik gold selamat balik ke kampong dan balik ke sini ye




6 comments:

  1. Selamat hari raya, maaf zahir & batin dari sweetmama n family. :))

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya
    maaf zahir dan batin tau

    kisah London hanya di http://coretanperantau.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya! :) saya dah bagi duit raya (click nuffnang pun ok lah kan) :D

    ikhlas,
    abell
    Harga Pelamin Murah, Kad Kahwin Murah, Gambar artis kahwin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails