.

.

Wednesday, September 1, 2010

Perangkap Laju yang Super duper cool..(^_^)

Asal raya ja mesti kemalangan banyak ye??
napa ye??
tak kan pemandu-pemandu tu sengaja nak mengeksidenkan diri??
ka, kenderaan yang dinaiki tak diservis terlebih dahulu??
atau pon semangat berkobar-kobar nak sampai ke kampong dengan segera??

tu baru yang naik kenderaan sendiri, yang naik kenderaan awam cam cik gold ni pon tak kurang risikonya..ya la time raya ni la banyak keta motor kat highway nun..
yang driver lak bawak bas banyak trip tiap hari ( nak cari duit raya...) kan dah penat, pastu jadi la eksiden sana sini..

nak salahkan individu terbabit pon tak leh gak, mungkin dah ditakdirkan nak berlaku eksiden tu kan..huhu..

cik gold ada dapat 1 emel ni pasal speed trap, wah..bergeliga jugak otak orang yang cipta benda ni..

kos pon cam murah (^_^) tapi leh guna siang hari ja, malam tak leh

Malaysia, bila lagi nak wat ni??






cam real kan??

mesti orang bawak slow punya la..

13 comments:

  1. menarik je.. mesti ramai yang takot kete rosak kan.. tak payah kamera2 sume dah.. jimat kos.. =) cool..

    ReplyDelete
  2. Salam sis...

    saya dah tengok lama nie... tapi mmg kreatif kan cara nie... kalau di parktikkan dI M'sia .. sure ada jammed punya sbb semua org akan drive slow2

    ReplyDelete
  3. bijak2 sape yg wat nih..heee~ tp bile de owng men redah jek pic tu..mesti pelik..nape x jatuh..hahaha~ =D

    ReplyDelete
  4. memang real...
    dah kalo orang yang naik moto..
    konpem ley terkojut...
    haha~

    ReplyDelete
  5. hehe.. abis la kalau lobang basor cam gitu, tok imam pon sanggup elak masuk longkang...

    ReplyDelete
  6. haha,,ingatkan betul tadi.. ish2.. memang cam real jerk! bley gak tuh.. tapi tak bley guna selalu, sebab nanti pengguna jalan raya lali dengan cara tu. ;D

    ReplyDelete
  7. nanti nak wat jugak la..
    jalan2 kampung jer..
    hehehe..
    tapi cian kat pakcik2 yang nek beskal

    ReplyDelete
  8. hehe...seyes cam best..tp mesti lg byk eksiden...
    eksiden sbb terkejet =)

    ReplyDelete
  9. ahahaha. tu salah satu cara gak tu. ehehe

    ReplyDelete
  10. hahaha. buat org suspend jer.. hehehe

    ReplyDelete
  11. bukan takat slow..silap silap jalan jammed...semua nak elak lubang.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails