.

.

Monday, October 4, 2010

Cik Gold pon nak thanks kat Nuff jugak la..



selama ni dok tengok orang lain ja thanks-thanks kat Mr. Nuff kita.

kali cik gold pon nak jugak la..sebab cik gold dah dapat buffered earning yang ke-2. yahooo....!!

hehe...baru 2 je..

earning brapa???

ala...BE pon baru 2 msti la anda suma leh bayangkan brapa ja yang cik gold dapat 2

blog cik gold entry lak besa-besa ja, idea menulis pon tak banyak...mana la nak dapat banyak BE

(^_^)

Apa-apa pon TQ skali lagi ye mr. nuff

2 comments:

  1. Tahniah..:)
    Tak lama lagi kaya dgn BE la tu....hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails