.

.

Wednesday, October 27, 2010

Cik Gold Teringinn....!!



ada sapa-sapa yang duit lebih leh sapot cik gold benda di bawah ni tak???huhu...
tingin banget...

bila leh beli ni...


huhu...duit-duit dimana kau duit

en nuff, bila mau bagi earning yang banyak kat saya???
jawapan en nuff : macam best sangat blog ko ni....(mesti jawapan dia cam tu kan.hehe??)

oohh...en.persona mungkin cik gold dapat memilikimu lam mimpi...

20 comments:

  1. nape tak nak inspira cik gold?

    ReplyDelete
  2. diana : merah tu SE, MAHAL wooo...
    aibaks : inspira kan lagi mahal.huhu..
    cik liz : nak ikut ape?hehe

    ReplyDelete
  3. persona mmg cantik..
    cuba dapat earning rm 500 sebulan dr Nuffanag, boleh buat bayar bulanan.. huhuhu :)

    ReplyDelete
  4. dato2 di luaq sana,,x nak ngorat ka??hehe :)
    EliteBook 6930p

    ReplyDelete
  5. waaa..lawa2
    suh la encik gold y belikan =)

    ReplyDelete
  6. wahhh, persona pun santek juga. tp sy xleh bwk keta panjang skek. kena kontot2 je :D

    ReplyDelete
  7. teringin kerr
    meh pnjam kete bapak gua
    persona gak
    pnjam jer laa sbb kcian ann da teringin sgt smntara wit ckup utk beli by ur own....hehe

    ReplyDelete
  8. hoO.. cam inspira je lagi lawa. hihi..

    apa pun.. selamat mendapatkan persoan.. =)

    ReplyDelete
  9. takpe cik gold..nanti2 dapatlah tu.. semoga impian jadi kenyataan..

    ReplyDelete
  10. insyaallah nnt dpt la tu..nnt jgn lupa bawa cik izyan jln2 naik persona anda..hehe

    ReplyDelete
  11. aaaa.tQaH pun ank gak..tapi x ckp laa..sedih nye..bla boleh nak dpt kereta sendiri ek??

    ReplyDelete
  12. wahhh!! cantik lah! belikan satu!
    heheheheh

    ReplyDelete
  13. Ape kate cik gold kumpul dulu duit.. pastu amik Inspira. Lagu puas ati XD

    ReplyDelete
  14. hehe. mien da drive persona. mmg syokk!

    ReplyDelete
  15. cik gold lambat
    br jer bli pesona elegan last month
    tidak leh blik kt dia dlu:)

    ReplyDelete
  16. Takpe di mana ada kemahuan.. di situ ade Persona hehee.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails