.

.

Wednesday, August 25, 2010

Fesyen baju raya 2010

kali ni cik gold membawakan fesyen baju raya yang dijangka hit tahun ni!!
kalau korang pakai ni mesti mendapat perhatian ramai kat area umah lorang (^_^)

mungkin juga anda akan dapat banyak duit raya jika memakai fesyen ni (orang akan menggangap anda 'unik')
fesyen ni juga di inspirasikan daripada seorang penyanyi popular orang putih
jadi, bila korang pakai mesti orang ingat korang kembar tak seiras penyanyi ni..

nak tgok???

jom!!

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

....


wah, x sabaq nampak??? hehe....

....

....

....

....

....

....

....

....

....

tara...










nak pakai tak cam ni??hehe...

perkataan 'unik' diatas sama maksudnya dengan GILA!!

amacam??? ada nak tempah???


7 comments:

  1. aku tak pasti apa yg dsigner baju2 tu pikir masa tgh reka baju tu...

    ReplyDelete
  2. cam kambing je fesyen ni...erkkk

    ReplyDelete
  3. hahahaha..Pesyen yang ade telor 2 yang xtahan 2..haha..nice...

    ReplyDelete
  4. hahaha cik gold alau angah tak sanggup yuhhuuuu

    ReplyDelete
  5. wauuuu...da very da style !!!!! tp yg kambing tu cam HAREMM.. akakakakaaaaa

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails