.

.

Sunday, August 1, 2010

Kucing Pelik yang comey

Presenting Yoda, cat with 4 ears




Chicago, Illinois, sepasang suami isteri Valerie and Ted Rock menjumpai Yoda ni kat sebuah bar tempatan disana

disebabkan kesian dengan kucing ni yang jadi bahan hinaan dan sepak tendang oleh pemabuk-pemabuk di bar tersebut,diaorang pon dengan perasaan kesian telah menganak angkatkan kucing tersebut

En Rock dan isteri, sangat sayang dan sentiasa menjaga yoda sebab risau dengan kelebihan yang ada pada yoda akan menyebabkan ramai orang tertarik kepadanya
Khabarnya telinga yuda jadi macamtu disebabkan oleh mutasi genetik.

Lepas itu Encik Rock kita telah menguploadkan gambaq Yoda ke internet, dengan tidak disangka-sangka Encik Rock kita telah mendapat banyak panggilan telefon daripada orang terkenal seperti from Good Morning America, Fox News and The Tyra Banks untuk bertanya pasai kucing tersebut

haa...kan dah rugi pemabuk-pemabuk tadi.kalau korang bela yoda pon korang leh jadi glamer cam Encik Rock kan...hehe

Cik Gold pon sayang ngan kucing, nak tengok kucing-kucing cik gold???

ha ini lah dia...suma ni ada yang masih hidup dan ada yang telah meninggal dunia..sob...sob....




10 comments:

  1. wa..comel-comelnya kucing dia..nak sekor bole?hehe

    ReplyDelete
  2. kalu bg kat yatie, mau meraung adik2 cik gold.hehe

    ReplyDelete
  3. takutnye tgk kucing bertelinga 4..
    tgk yg 2 telinga pun da tkut2..
    klu yg telinga 4,, xtau la cmne..huhu

    ReplyDelete
  4. fatin takut kucing...best woo..men ngan kucing ni hehehe

    ReplyDelete
  5. hohoho~ dah macam kucing bertanduk plak kan. muka dia cam harimau kumbang pun ye.. kiut!

    ReplyDelete
  6. come-come termasuk lembu tu (^_^)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails