.

.

Tuesday, August 24, 2010

Ikan boleh Menyusu ka??

cik gold dapat emel pasal ikan ni hari ni....
eh...ikan pon menyusu ka??
macam mana leh jadi ni???
ikan ni memang menyusu sejak azali atau diajar sejak kecil???

ahh...cik gold tak suka benda-benda macam ni, yang melanggar fitrah alam...(kalau memang ada ikan yang meyusu bagitau cik gold ya)

Benda ni berlaku di China...orang-orang di China ni memang macam2 la...

jom kita tengok gambar ni






apa pendapat anda suma??

5 comments:

  1. hakhak..klakar..
    boleh ke..
    msti penat nk kasi sekor susu ni..
    huhu

    ReplyDelete
  2. tu la, tuan dia la pandai mengajar yang bukan.hahaha

    ReplyDelete
  3. die susu dutch lady ke dedak? eheh

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan 15

    mak oii dasyat tul la samapai guna botol susu hehehehe..

    apa pun angah dah follow uu & kalau senang tue jom la kita tukar2 link

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails